Zoek jouw safari uit 245 reizen naar Afrika van 51 reisorganisaties.
Golden Gate Highlands

Golden Gate Highlands

Kaart van Golden Gate Highlands

Google Map of Zambia

Golden Gate Highlands

Ervaar het binnenland van Zuid-Afrika op een unieke manier in het Golden Gate Highlands National Park.

Met zijn veelzijdigheid aan activiteiten biedt het Golden Gate Highlands National Park de mogelijkheid om het binneland van Zuid-Afrika op een unieke manier te ervaren. Het Maluti gebergte als decor aangevuld met een bijzonder rijke vegetatie zorgen voor adembenemende uitzichten vanuit het park.

Wat kan ik er doen?

In het Golden Gate Highlands National Park zijn talloze activiteiten te beschikbaar om een bezoek aan het park tot een onvergetelijke tijd te maken.

Tijdens de verschillende routes voor game drives kun niet alleen zelf op zoek naar wilde dieren, maar je kunt ook genieten van de adembenemende uitzichten die het park te bieden heeft. Het park is echter vooral gespecialiseerd in wandelroutes. Zo worden er diverse begeleidde en onbegeleidde wandelroutes aangeboden, variërend van een uur tot een hele dag.

Voor een meer unieke ervaring kun je het park ook verkennen per kano door de rivier of zelfs per paard. Voor de echte durfals is het zelfs mogelijk om te abseilen door het park.

Hoe lang moet ik gaan?

Hoe lang je in het Golden Gate Highlands National Park blijft is afhankelijk van hoeveel van de activiteiten je wil doen en hoeveel van het park je wilt zien. Binnen één dag kun je veel van het park gezien te hebben maar het park heeft genoeg te bieden om bezoekers meer dan een dag bezig te houden. Het park biedt dan ook verschillende mogelijkheden om te overnachten, variërend van een hotel tot chalets.

Wist je dat?

  • Het stukje 'golden' in de naam van het park terecht kwam door de manier waarop de rotsen van het park door de zon worden gekleurd?

De hoogtepunten van een bezoek

  • Beleef een onvergetelijke ervaring door te abseilen door het Golden Gate Highlands National Park
  • Ontdek het park met één van de verscheidene wandelroutes

Waar ligt Golden Gate Highlands?

Het Golden Gate Highlands National Park ligt aan de voet van het Maluti gebergte dat zich bevindt in het binnenland van Zuid-Afrika. Het ligt zo'n drie uur rijden ten zuiden van Johannesburg.

Bekijk de kaart:

Wat is de beste reistijd?

De beste periode om het park te bezoeken is in de warmere maanden van oktober tot mei. Dit is de periode waarin de vegetatie in het park in bloei staat. In de maanden april en mei is het park gehuld in herftskleuren.

Hoe kom ik er?

Je kunt het park bezoeken met een reisorganisatie maar ook zelf met de auto. In het laatste geval is een bezoek aan het park vaak een onderdeel van een meerdaagse roadtrip.

Vakanties met Golden Gate Highlands in de rondreis.

Dit is een selectie van de safari's naar Golden Gate Highlands. De safari specialisten kunnen individuele reizen vaak aanpassen om een bepaalde bezienswaardigheid op te nemen.

Je perfecte safari zoeken en gewoon via de reisorganisatie boeken