Zoek jouw safari uit 273 reizen naar Afrika van 52 reisorganisaties.

Oerbos en maki's in het Andasibe-Mantadia Nationaal Park

De oerbossen van het Andasibe-Mantadia National Park zijn ook bekend onder de naam Périnet en kunnen vanuit het dorp Andasibe verkent worden.

De grootste lemuursoort, de Indri Indri, leeft hier en de schreeuwende geluiden zijn vooral ’s ochtends vroeg en in de namiddag te horen.

Vakanties met Andasibe-Mantadia Nationaal Park in de rondreis.

Dit is een selectie van de safari's naar Andasibe-Mantadia Nationaal Park. De safari specialisten kunnen individuele reizen vaak aanpassen om een bepaalde bezienswaardigheid op te nemen.

Fietsreis Madagascar

Fietsreis Madagascar

safari details

Fietsreis Madagascar

12 daagse privé reis en Engels sprekende reisbegeleiding.
Fietsreis Madagascar
Hotels
Individuele reis
Excl. vlucht

Deze reis van 12 dagen en 11 nachten kent 8 fietsdagen waarbij er afstanden tussen de 65 en 100 km per dag worden afgelegd. In totaal zal er ongeveer 600 km. worden afgelegd met de fiets. Deze reis is voor een reguliere fietser goed te doen, wel zijn de paden lang niet altijd verhard, het is een mengelmoes tussen asfaltwegen en rode zandpaden. De fietstocht start vanuit de hoofdstad over het hoogland met zijn kleine dorpen en rijstvelden richting tropisch regenwoud gebied met zijn weelderige vegetatie, fruitplantages en steeds meer richting Oostelijke kustregio.

Vanaf € 2600,- p.p. Excl. vlucht

Bekijk reis op Mora Travel Meer safari's van Mora Travel S.A.R.L.

Je perfecte safari zoeken en gewoon via de reisorganisatie boeken