Doorzoek 331 reizen naar Afrika van 53 reisorganisaties

Over het reisaanbod

Het reisaanbod, oftewel de safari's op safari-planner.com komen direct van de betreffende reisorganisaties. Safari-planner.com is "slechts" een zoekmachine met als doel alle safari's op de Nederlandse markt in kaart te brengen.

Iedere reisorganisatie kan zelf het aanbod op onze website plaatsen. Safari-planner.com controleert zoveel mogelijk of het aanbod en de prijzen juist zijn ingevoerd maar staat niet garant voor de informatie.

Het doel is de juiste safari vinden, niet per definitie de goedkoopste

Het is belangrijk te realiseren dat safari-planner.com niet het doel heeft om het goedkoopste aanbod te presenteren. Wij hopen bezoekers een overzicht van de verschillende type safari's en verschillende aanbieders te geven zodat ieder een onderbouwde keuze voor zichzelf kan maken.

Zijn de prijzen correct?

Ja, maar gebruik ze al richtlijn. De prijzen van de safari's verschillen heel erg per periode, per aantal reizigers en per type accommodatie. Op safari-planner.com vragen wij twee prijzen per reis, de prijs voor de safari reizende met twee personen inclusief en exclusief internationale vluchten. De ingevoerde prijzen zijn zoals we gewend zijn voor de meest gunstige scenario.

Is het reisaanbod compleet per reisorganisatie?

Iedere reisorganisatie kan 10 reizen gratis plaatsen. Willen ze meer reizen plaatsen dan moet dat tegen een vergoeding. In de praktijk betekend dat een aantal reisorganisaties een selectie van hun aanbod zullen plaatsen en niet het complete aanbod.

Verkoopt of bemiddeld safari-planner.com bij de verkoop van reizen?

NEE, safari-planner.com heeft geen enkel invloed of betrokkenheid bij een eventuele boeking van een safari bij een aangesloten reisorganisatie.

 

Zoek jouw safari