Doorzoek 331 reizen naar Afrika van 53 reisorganisaties

Over safari-planner.com

Wij helpen u graag de reisorganisatie vinden die het beste bij uw wensen aansluit. Safari-planner.com is het online oriëntatie en zoekplatform voor avontuurlijke safari’s naar Afrika. Het doel is u als consument een overzicht van alle mogelijkheden van een safari te tonen en welke reisorganisaties dit aanbieden.

Onze filosofie: minder zoekmachineafhankelijkheid en alle alle reisorganisaties op één plek.

Als consument bent u snel afhankelijk van de resultaten van zoekmachines. De bedrijven met het meeste budget komen dan snel naar boven. Maar zijn dit ook de organisaties met het aanbod dat het beste bij uw wensen aansluit? Waarschijnlijk niet en daarom is onze doelstelling iedere reisorganisatie zichzelf op deze website te laten profileren.

Echt alle safari's naar Afrika?

Dat is wel degelijk het doel. Natuurlijk gaat het een tijd duren om alle bedrijven te benaderen en het aanbod online te krijgen. Gelukkig hebben we dat proces erg eenvoudig gehouden waardoor de reisorganisaties niet veel tijd kwijt zijn om hun safari's op safari-planner.com te plaatsen.

Wie zit er achter safari-planner.com?

Safari-planner.com is gemaakt door en eigendom van Patrick Faasse. Als websitebouwer met een passie voor reizen en safari's in Afrika is deze website zowel een hobby als professioneel project.

Zoek jouw safari