Zoek jouw safari uit 273 reizen naar Afrika van 52 reisorganisaties.

Milorho Travel

Experience your dreams

Om mensen een droomreis aan te kunnen bieden die aan al hun wensen voldoet, moet je heel goed weten waar je het over hebt. Je komt er niet met kennis uit een boekje of van het internet. Je kunt mensen pas echt adviseren als je alle bestemmingen persoonlijk gezien, gevoeld, geroken en geproefd hebt. Milorho Travel heeft meer dan 30 jaar ervaring als Afrika reisexpert. Wij hebben al onze bestemmingen intensief ervaren, kennen de mooiste plekken, de lokale cultuur en de do’s and dont’s.

Type reizigers

Milorho Travel biedt unieke individuele reizen aan naar Afrika, Sri Lanka & Costa Rica. Bij Milorho Travel staat de klant centraal. We stellen samen met u uw droomreis samen aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften, of u nu alleen reist, als stel, of met het hele gezin of de familie met kinderen.

Milorho Travel
GGTO lidmaatschap

  1. Ruim 30 jaar ervaring
  2. Unieke reisprogramma's
  3. Persoonlijk advies

Bezoek Milorho Travel op:
 
Milorho Travel website

Afrika safari's van Milorho Travel

Familiereis met kinderen door Zuid-Afrika

Familiereis met kinderen door Zuid-Afrika

safari details

Familiereis met kinderen door Zuid-Afrika

17 daagse privé reis met ontvangst door lokale vertegenwoordiger.
Familiereis met kinderen door Zuid-Afrika
Lodges, Tented camps, Hotels, Kleine hotels
Individuele reis
Excl. vlucht
GGTO lidmaatschap

Deze familiereis is de ideale rondreis voor gezinnen met kinderen. Verken tijdens deze 17 dagen durende rondreis de hoogtepunten van Zuid-Afrika. Zo maakt u een wandeling in de Drakensbergen en rijdt u langs de adembenemende Panoramaroute. Ook aan wild ontbreekt het niet met enkele safari’s in beroemde wildparken zoals het Kruger Park. Een kennismaking met de oude Zulu cultuur mag echter ook niet ontbreken aan uw bezoek aan Zuid-Afrika. Het tempo is afgestemd zodat u met uw kinderen rustig van de reis kunt genieten en er op elke locatie voldoende tijd is om een of meerdere excursies te maken.

Vanaf € 1785,- p.p. Excl. vlucht

Bekijk reis op Milorho Travel Meer safari's van Milorho Travel

Je perfecte safari zoeken en gewoon via de reisorganisatie boeken