Doorzoek 331 reizen naar Afrika van 53 reisorganisaties
Malindi en Watamu

Malindi en Watamu

Kaart van Malindi en Watamu

Malindi en Watamu

De kustplaatsen van Malindi en Watamu zijn wereldleiders in bereikbaarheid, schoonheid en diversiteit van het mariene leven. Van zwemmen met zebra vissen, windsurfen, Malindi Marine park dit prachtige stukje van de Indische Oceaan kust van Kenia zorg

De koraalriffen die je kunt zien rond de parken zijn de thuisbasis van meer dan 140 soorten harde en zachte koralen. Hun symbiotische relatie met de chlorofyl zorgt ervoor dat de koralen hun spectaculaire nachtelijke fluorescerende kleuren laat zien. U kunt ook een rijk aan vogels, vissen, schildpadden, etc. bezichtigen. De Watamu National Park is een populaire bestemming van duikers, snorkelaars en natuurliefhebbers.

Wat kan ik er doen?

In de parken kunnen bezoekers genieten van de witte zandstranden, met glazen bodem boottochten de ontelbare vissen spotten, snorkelen, waterskiën, kamperen en over het strand wandelen, picknicken, windsurfen en zwemmen in het warme oceaan water. Meer dan 100 soorten vogels zijn te vinden in de tuinen net als andere interessante dingen die je kunt zien in Malindi, in het bijzonder, zijn Mida kreek reserve, Kipepeo vlindertuin en de ruïnes van Gedi.

Hoe lang moet ik gaan?

Ik zou een verblijf van 2 dagen aanraden als je echt fan bent van duiken en op een boot gaan leuk vind, maar als dat niet je ding zou ik zeggen 1 dag.

Wist je dat?

  • Watamu Bay is uitgeroepen tot een van de top tien stranden in de wereld
  • Een van de eerste beschermde gebieden in Kenia

Bezoek de officiële pagina van Malindi en Watamu

De hoogtepunten van een bezoek

  • De wereld onder water
  • Ontspannen op de boot
  • De natuur en koraal riffen
  • De dieren onder water

Waar ligt Malindi en Watamu?

De Marine parken bevinden zich in de noordkust van Kenia 110 km weg van Mombasa.

Wat is de beste reistijd?

U kunt het hele jaar door naar het park, maar hou in u gedachten dat er lange regens zijn ervaren van april tot mei en korte regens van oktober tot december.

Hoe kom ik er?

Met de auto: Malindi en Watamu Marine National Parken bevinden zich op prachtige kustlijn Indische Oceaan Kenia en het duurt ongeveer 2 uur om er te komen van Mombasa
Met het vliegtuig: Er zijn dagelijkse lijnvluchten van Nairobi en Mombasa.

Vakanties met Malindi en Watamu in de rondreis.

Dit is een selectie van de safari's naar Malindi en Watamu.