Zoek jouw safari uit 258 reizen naar Afrika van 51 reisorganisaties.

Saadani Nationaal Park heeft strand en safari

Saadani National Park is een perfecte combinatie van strand en bush. Het ligt slechts 70 km ten noorden van Bagamoyo en is direct toegankelijk via een verharde weg vanaf Dar es Salaam.

Kort geleden is Saadani een compleet beschermd nationaal park geworden en is een populaire dagexcursie vanaf de strandresorts langs de Oost-Afrikaanse Noordkust. De Wami rivier die door het park gaat en eindigt in de Indische Oceaan wordt bewoond door grote hoeveelheden nijlpaarden, krokodillen, flamingo’s en vele vogelsoorten. Olifanten worden vaak gezien terwijl ze baden en spelen op het strand van Saadani.

Het is een prima keus voor reizigers die geen tijd hebben voor een lange safari omdat ze bijvoorbeeld meerdere parken bezoeken. Saadani is namelijk makkelijk te bereiken en goed voor een dagexcursie of korte weekendsafari’s. De olifantpopulaties die stoeien in het zand en zich soms in het water wagen, maken Saadani tot één van de meest speciale en unieke parken van Tanzania.

Vakanties met Saadani National Park in de rondreis.

Dit is een selectie van de safari's naar Saadani National Park. De safari specialisten kunnen individuele reizen vaak aanpassen om een bepaalde bezienswaardigheid op te nemen.

16 daagse " Full on Safari " Zuid Tanzania privé reis

16 daagse " Full on Safari " Zuid Tanzania privé reis

safari details

16 daagse " Full on Safari " Zuid Tanzania privé reis

16 daagse privé reis en Engels sprekende reisbegeleiding.
16 daagse " Full on Safari " Zuid Tanzania privé reis
Lodges, Luxe lodges, Tented camps, Hotels
Individuele reis
Excl. vlucht
SGR lidmaatschap

"De enige Zuid-Tanzania rondreis waarbij alle safari parken bezocht worden. Voor de ultieme wildlife liefhebber die wil overnachten in comfortabele accommodaties!"
Tijdens deze privéreis worden alle safari hoogtepunten in Zuid Tanzania aangedaan. Er wordt overnacht in sfeervolle middenklasse & semi-luxe accommodaties op de mooiste plekken in het onontdekte Zuid Tanzania!

Vanaf € 3500,- p.p. Excl. vlucht

Bekijk reis op Matoke Tours Meer safari's van Matoke Tours
Familie Safari

Familie Safari

safari details

Familie Safari

17 daagse groepssafari met Nederlands gezelschap en Engels sprekende reisbegeleiding.
Familie Safari
Lodges, Kamperen, Hotels, Guesthouses
Max. 5
Excl. vlucht

Een super gevarieerde safari rondreis Tanzania, midden in de zomervakantie, dus uitermate geschikt voor families met schoolgaande kinderen. Maar liefst 16 dagen avontuur, met off the road jeeps ver van de begaande wegen, diep de Afrikaanse natuur in. Van het éne bijzondere Nationale park, naar het andere wildreservaat. Dwars door de wereldberoemde Ngorongoro krater, die garant staat voor het ontmoeten van de Big 5 en vele duizenden andere wilde dieren!

Vanaf € 1395,- p.p. Excl. vlucht

Bekijk reis op Tayari Safari Meer safari's van Tayari Safari

Je perfecte safari zoeken en gewoon via de reisorganisatie boeken