Zoek jouw safari uit 258 reizen naar Afrika van 51 reisorganisaties.

Oeganda bezienswaardigheden

Oeganda kent veel vakantie hoogtepunten en bezienswaardigheden. De tropische bossen met berggorilla's en chimpansees, vele meren en de bron van de Nijl rivier maar ook wilde savanna's met leeuwen.

Een vakantie naar Oeganda is meer dan een bezoek aan de gorilla's. Er is veel cultuur naast de flora en fauna. Hierdoor is een rondreis een afwisseling tussen safari's, theeplantages, lokale cultuur en simpelweg adembenemende uitzichten.

Hoogtepunten van een Oeganda vakantie

Chimpansees zoeken in Kibale Forest Nationaal Park
Kibale Forest National Park

Chimpansees zoeken in Kibale Forest Nationaal Park

De bossen van Kibale staan bekend om de groepen chimpansees. Wandelsafari's brengen je dicht bij de de chimps en geven de mogelijkheid om deze dieren in hun natuurlijke leefomgeving te bewonderen.

Uitdagende trektocht over de Ruwenzori Mountains
Ruwenzori Mountains N.P.

Uitdagende trektocht over de Ruwenzori Mountains

Een trektocht in de Rwenzoris is een stimulerende en veelbelovende ervaring. De centrale stijging neemt zes nachten en 7 dagen in beslag en bereikt een hoogte van 4267m boven het zeeniveau.

Op safari in Queen Elizabeth Nationaal Park
Queen Elizabeth National Park

Op safari in Queen Elizabeth Nationaal Park

Queen Elizabeth National Park is de Serengeti van Oeganda. Gelegen tussen meren en met de hoge Ruwenzori bergen op de achtergrond. Vlakke Savanna met olifanten en leeuwen, een echte Afrikaanse safari.

Je perfecte safari zoeken en gewoon via de reisorganisatie boeken